Vaskrs

Kraljevi Čardaci su i ove godine za sve goste pripremili poseban paket za Vaskrs za celu porodicu.

U terminu od 06. aprila do 10. aprila 2018. godine provedite Vaskrs u našem hotelskom kompleksu.

Izaberite paket 5 dana / 4 noći uz uslugu na bazi polupansiona i neograničeno korišćenje Spa&Wellness centra po ceni od 139 evra po osobi, ili paket 4 dana / 3 noći uz istu uslugu po ceni od 119 evra po osobi. Za decu od 2 do 15 godina obezbeđen je popust u iznosu od 50%.

Najmlađe goste očekuje zajedničko farbanje uskršnjih jaja i tucijada, kao i organizovan odlazak do crkve u Rudnici.

Proslavimo Vaskrs zajedno!

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!

Plaćanje možete izvršiti i platnim karticama.