Ski Opening

Kraljevi Čardaci su pripremili Ski Opening paket u trajanju od 4 dana/3 noći u terminu 07.12. – 10.12. 2017. godine po ceni od 135 evra po osobi za odrasle, uz uslugu na bazi polupansiona i neograničeno korišćenje Spa&Wellness centra i uz besplatan trodnevni Ski pass za odrasle. Deca od 2 do 15 godina plaćaju 75 evra po osobi.

Tokom Ski Openinga važiće i posebne pogodnosti prilikom rentiranja ski opreme, popust na ski školu, svako veče muzika uživo u Pivnici, kao i poklon iznenađenje za svakog gosta.

Uživajte u Ski Openingu u Kraljevim Čardacima!

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!

Plaćanje možete izvršiti i platnim karticama.