Oživimo jesen na planini

Kraljevi Čardaci su osmislili nov paket – porodični Spa vikend. Svima vama koji želite da kratko predahnete tokom septembarskih dana, spremili smo paket u trajanju od 3 dana / 2 noći, uz uslugu na bazi polupansiona i neograničeno korišćenje Spa centra. Cena paketa je 79 evra po osobi. Boravak za decu do 15 godina je gratis. A kako biste se potpuno opustili, omogućili smo i 1 gratis tretman u Float Spa kapsuli za 1 osobu, dok druga osoba ima 50% popusta. Kasni check-out vam pruža mogućnost da se dodatno relaksirate i uživate na visini.

Udahnite jesen punim plućima!

Vaši Kraljevi Čardaci Spa

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!

Plaćanje možete izvršiti i platnim karticama.