Novogodišnja noć

Ukoliko za vas sliku idealne novogodišnje noći čine snežne pahulje, planinski beli pokrivač svuda oko vas, pucketanje vatre u kaminu, fantastičan provod uz kvalitetnu muziku i bogat izbor ukusne hrane i pića, onda su Kraljevi Čardaci pravi izbor, jer organizujemo tradicionalno nezaboravan doček Nove Godine.

Nudimo vam dve mogućnosti:

- Doček u novogodišnje dekorisanoj sali uz svečanu večeru i muziku uživo po ceni od 50 evra za odrasle, dok deca uzrasta od 2 do 15 godina plaćaju 50% od cene.

- Žurku u Pivnici Kraljevih Čardaka sa DJ-em, po ceni od 35 evra po osobi. Uživajte u pivskom meniju i neograničenoj konzumaciji piva.

Dođite, da u najboljem raspoloženju dočekamo Novu Godinu!

Prodaja aranžmana na 6 mesečnih rata!

Kraljevi Čardaci Spa su, u saradnji sa Komercijalnom bankom, ponudili svojim gostima još jednu olakšicu – plaćanje aranžmana na rate.

Prodaja na rate predstavlja pogodnost koje se odnosi na beskamatnu prodaju na 6 mesečnih rata za korisnike kreditnih kartica: DinaCard, VISA Revolving i MasterCard Installment, Komercijalne Banke.

Za korisnika kartice ova transakcija (kupovine na rate) je beskamatna, celokupan iznos plaća na 6 mesečnih rata, a svoj boravak u Kraljevim Čardacima realizuje prema svojim željama uz obaveznu rezervaciju.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Uplata pos terminalom!

Kraljevi Čardaci Spa su uveli još jednu olakšicu za svoje goste – prihvatanje platnih kartica za opciju card not present. Od nedavno se uplata može izvršiti putem pos terminala bez prisustva kartice, uz instrukcije sa naše strane.

Rezervacije i dodatna pitanja na

tel: 036/428558

mail: booking@kraljevicardaci.com

Očekujemo Vas!

Plaćanje možete izvršiti i platnim karticama.