Intenzivni NLP trening

Intenzivni NLP trening održaće se od 8. do 16. jula na Kopaoniku, u hotelu “Kraljevi Čardaci Spa”. Tokom treninga ćete intenzivnim radom i aktivnim učešćem savladati NLP alate i napraviti prve korake ka praktikovanju NLP-a.
NLP je metodologija koja se bavi prepoznavanjem, opisivanjem i transferom uspešnih strategija sa jedne osobe na drugu. NLP se nalazi u osnovi mnogih treninga, od prodaje i pregovaranja, preko javnog nastupa, konflikt menadžmenta do koučinga. Poznavanje NLP-a može u velikoj meri da pomogne ljudima da promene neželjene navike, poboljšaju komunikaciju i počnu da ostvaruju ciljeve.

Saznajte više o NLP-u

Cilj Intenzivnog NLP treninga je da tokom 9 dana intenzivnog rada, uz dostupnost 4 NLP Master trenera, usvojite praktična znanja za postavljanje, praćenje i evaluaciju ciljeva, naučite komunikacioni model i jezičke obrzace koji će povećati uticaj poruka koje prenosite i putem pouzdanih NLP tehnika usvojite ponašanja koja želite da vidite kod sebe i na taj način usmerite sebe ka ostvarenju svojih ciljeva.

Pogledajte atmosferu sa prošlogodišnjeg Intenzivnog NLP treninga

U okviru Intenzivnog treninga uporedo se održavaju NLP Practitioner i NLP Master.
Paralelno održavanje treninga daće vam priliku da razmenjujete iskustva sa sertifikovanim NLP Practitionerima i konsultujete se sa njima oko primene stečenih znanja i veština.

Prisustvo velikog broja učesnika, koji su profesionalci iz različitih oblasti, čini idealnu priliku da se upoznate sa ljudima iz svoje, ali i drugih oblasti poslovanja i zajedno dođete do načina kako da unapredite svoje rezultate na profesionalnom i ličnom planu.

Pogledajte utiske polaznika prošlogodišnjeg Intenzivnog NLP treninga

Pored učenja i primene NLP-a, imaćete priliku i da uživate u udobnosti hotela “Kraljevi Čardaci Spa”, čarima Kopaonika kao i u brojnim dodatnim sadržajima koje je i ove godine za Vas spremio NLP Centar.

Više informacija o svemu možete pronaći klikom ovde

Kontakt info:
office@nlpcentar.com
+ 381 (0)11 4123 410
+ 381 (0)60 0290 021